headerimg
28
September
2017

nike air pegasus grå blånike air pegasus vit svart är en av Nikes mest berömda och är en av sina mest unsungade hjältar hela tiden. Ursprungligen utformad för att ge löpare med ett prisvärt och mycket bekvämt och hållbart alternativ, har Pegasus förändrats och utvecklats för att bli en annan typ av prestanda skor, anpassningsbar till olika typer av löpare runt om i världen.

nike air pegasus männer grön Den nya Flywire-tekniken som introduceras i denna sko löper genom spetsbandet för att ge den extra bekväma passformen och bidrar till att minska trycket på fotens överkant. Detta låser foten ner vilket minskar skos totala vikt. Detta skulle vara till nytta när mina ben börjar bli lite tyngre när jag nådde de sista få snabbare milen av denna körning.

nike air pegasus kvinnor röd behöll även 33-talets Cushlon-midsolskum och Zoom Air-enheter på framfoten och hälen för bättre vår och respons. Genom att köra skostandarder är detta ett tekniskt avancerat underfoot-dämpningssystem som ger behövlig smidighet. Yttersulaet förblir detsamma med sitt strategiska, upphöjda gummi för ökad dragkraft och jordstötabsorption. Mest speciellt, designen med dubbelremsor "crash rail" främjar stabilitet och jämn övergång i alla riktningar.

Det fanns ingen anledning att göra så stor uppror om denna förenklada sko, och istället lade nike air pegasus grå blå tekniken och den allmänna känslan av skoen vara sin egen marknadsföring och det fungerade, med Air Pegasus, som då prissattes till $ 50, blev Nikes mest sålda sko från slutet av 80-talet och början av 90-talet. Den här OG-repliken häver tillbaka till blomstrandet av rekreationslöpning när det inte handlade om hur skoen såg ut, men hur det fungerade som en del av teknisk utrustning. Men det betyder inte designlagen bakom '89-modellen, ursäkta användningen av rena linjer, och diskreta färgglada färger eller införandet av en minimalistisk Phylon mellansåla.

http://www.maxultrase.com/« Dolphins Fantasy PreviewDolphins running back questions before training camp »


Weitere Artikel der Kategorie Allgemein
Weitere Informationen zu "nike air pegasus grå blå"
Immer auf dem Laufenden bleiben!
Blog empfehlen

Melden Sie sich an, um die Kommentarfunktion zu nutzen


Kommentar zu "nike air pegasus grå blå" verfassen


Besucher
8 Mitglieder und 48 Gäste sind Online:
RazzSorkar, jjjjjjjkajol, totalmoviezone, tuytiuyi, NFL Super Bowl, livesports24, sportmaster2014, BingSuportedmiami

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: BingSuportedmiami
Besucherzähler
Heute waren 117 Gäste und 11 Mitglieder online.

Forum Statistiken
Das Forum hat 108651 Themen und 119181 Beiträge.

Heute waren 11 Mitglieder Online:
BingSuportedmiami, Chandon Biswas, jjjjjjjkajol, livesports24, NFL Super Bowl, nucocunil, RazzSorkar, SmithJordon, sportmaster2014, totalmoviezone, tuytiuyi