headerimg
#1

nike air pegasus bruin groen

in News & Ankündigungen 28.09.2017 08:21
von abbeyjackson • 1 Beitrag | 4 PunkteDe nike air pegasus zwart blauw is een van de meest beroemde Nike's en ook een van hun meest ongezongen helden van alle tijden. Oorspronkelijk ontworpen om lopers te bieden met een betaalbare maar zeer comfortabele en duurzame optie, is de Pegasus veranderd en ontwikkeld om een ​​andere stijl van prestatieschoenen te worden, die aan verschillende renners wereldwijd aangepast kan worden.

nike air pegasus wit blauw De nieuwe Flywire-technologie die in deze schoen wordt geïntroduceerd, loopt door de luslussen om dat extra comfortabele, fijne pasvorm te geven en helpt de druk op de bovenste rand van de voet te verminderen. Dit sluit de voet omlaag waardoor het totale gewicht van de schoen wordt verminderd. Dit zou handig zijn als mijn benen een beetje zwaarder voelen als ik de laatste paar snellere mijlen van deze ronde bereikde.

nike air pegasus roze grijs behoudde ook het 33-jarige Cushlon Midsole-schuim en Zoom Air-eenheden op de voorvoet en de hiel voor een betere veer en reactie. Door het uitvoeren van schoenstandaarden is dit een technisch geavanceerd ondervoetenkussensysteem dat de nodige flexibiliteit levert. De buitenzool blijft hetzelfde met zijn strategische, verhoogde rubber voor extra tractie- en bodembotsing. Het dubbele strip rubberen "crash rail" -design bevordert vooral stabiliteit en gladde overgang in elke richting.

Er was geen reden om zo'n grote boosheid over deze simplistische schoen te maken, en in plaats daarvan liet nike air pegasus bruin groen de ingevoerde technologieën en het algemene gevoel van de schoen zijn eigen promotie en werkte het met de Air Pegasus Nike's topverkoper schoen van de late jaren 80 en vroege jaren 90. Deze OG replica herald terug naar de bloeityden van recreatief hardlopen als het niet alleen over hoe de schoen keek, maar hoe het werkte als een stuk technische apparatuur. Maar dat betekent niet dat de ontwerpteams achter het '89-model, het gebruik van schone lijnen, en onderschatte gratis kleuren of de inclusie van een minimalistische Phylon midsole verontschuldigen.

http://www.maxultrabe.com/

nach oben springen


Besucher
2 Mitglieder und 123 Gäste sind Online:
sportlivestreamfree, worldnews

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: sportlivestreamfree
Besucherzähler
Heute waren 792 Gäste und 7 Mitglieder online.

Forum Statistiken
Das Forum hat 80828 Themen und 90110 Beiträge.

Heute waren 7 Mitglieder Online:
Rubelhossain12, Shakib, shakirkhan, sportlivestreamfree, sportmaster2014, usstreamsports, worldnews