headerimg
#1

Nike Air Max 90 Ultra Moire

in News & Ankündigungen 27.01.2016 07:11
von weinneamy • 10 Beiträge | 20 Punkte

Nike biedt de nieuwste Air Max 90 Ultra Moire waarmee naar alle soorten seizoenen op een populaire stijl dat bloedingen. De Nike Air Max 90 Ultra Moire Triple donker gekleurde is dat model gezegd. Hoewel deze nike air max 90 dames sale wordt geleverd met zwart geslagen in het bovendeel, de tong, de tussenzool naast vrijwel overal elders, is een andere schaduw gebruikt. De fabrikant besloten te gebruiken wit over de branding ligt op de binnenzool. We zouden meestal denken de toevoeging van felle tot een alle zwarte letters zou voor het logo te blijven, maar het gelegen op de binnenzool, die een beetje verschillende is. Met het gebruik van tonale, het spatbord, oogjes en kant swish steken een beetje meer over een traditionele blackout model.
De tarwe editie van de nike air max sale heren komt meestal in brons, alsmede barokke brown. Brons krijgt controle van het bovenleer met een zachte afwerking terwijl barok bruinachtig hits de oogjes, rearfoot tabblad air max kant scherm en tussenzool. Dit paar is vervolgens afgewerkt met een tanden buitenzool. Terwijl het grijs suede wordt genoemd voor de toepassing van suede materiaal en een verscheidenheid van tinten van grijs als kanaal grijs en natuurlijke grijsachtig. Het bovenleer samen met de swish is bedekt met zachte. Hier volgt een witte tussenzool die is gekoppeld aan een winter maanden gom buitenzool die voller dan de norm is.
Meerdere ontwerpen van Nike zijn nu het verkrijgen van een upgrade voor de wintermaanden. Een van hun Ga naar's is de Air Max lijn en specifiek de Air Max 90. Het nieuwste model op zoek naar kijken is de nike air max 90 heren sale winter Premium Squadron Blue. Meestal de lederen schoenen functie samen met suede bouw terwijl roze wordt hoofdzakelijk gebruikt wanneer zwarte leeftijdsgenoten in heel het bovenleer accenten. De laatste toevoeging zou de ticker zool voor veel betere tractie, een standaard in verzorgde Air Max 90s.

nach oben springen


Besucher
6 Mitglieder und 22 Gäste sind Online:
adwatbrad, asarepon1001, ?????????? ??????, rubelhossain, Rafizul Islam, LiveStreamOnline

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: adwatbrad
Besucherzähler
Heute waren 204 Gäste und 17 Mitglieder online.

Forum Statistiken