headerimg
#1

Nike krijgt strak met alle het frisse lucht Max Sneakers

in News & Ankündigungen 12.04.2016 07:54
von lynnlee • 6 Beiträge | 12 Punkte

Nike debuteerde haar meest geavanceerde Air Max Sneaker ooit. Het belangrijkste kenmerk van de sneaker heeft grotendeels onveranderd gebleven in de afgelopen jaren, updates voor nike air max 1 dames goedkoop hebt is gecentreerd rond hun bovendeel — sommige ademend Flyknit hier, sommige ondersteunende Flywire. Tot nu toe.
De onlangs geboekte een foto van een aangepaste Air Max schoenen die had fans watertanden. De aangepaste lijkt een enige swap met behulp van de lucht voor de top van de en een nike air max 1 goedkoop heren enige eenheid. Het effect is een aangepaste vuur dat waarschijnlijk hun gedachten verliezen zou over een release die werkelijke gehad.

Het schoeisel, waarvan Violet thats "Perzische blijft meestal de colorway via welke alle andere herhalingen worden berekend, beschikt over een mengsel denim en suède bovenste, met verbrande oranje accenten op de tong en een enkele kauwgom. Gedefinieerd door haar "Grote venster" hiel-zeepbel, wordt de nike air max goedkoop dames gekletst drop dit kan.
Het uiterlijk van de Air Max schoenen heeft veel overeenkomsten met uw Air Max schoenen, en het zou onrechtvaardig zijn om te telefoon het schoner, slanker, souped-up familielid van de Travas'.

nach oben springen