headerimg
#1

nike air presto mid utility ulv grå

in Vorstellung 30.11.2017 02:52
von hlkohvsbvasz • 3 Beiträge | 6 PunkteNike fortsætter med at sprede Flyknit kærligheden på tværs af forskellige hæfte silhuetter, der nu bruger den innovative teknik på nike kvinder air presto ultra breathe sunset glow. Presto Mid Flyknit kan prale af den lette og åndbare strikkonstruktion - med den sædvanlige burmoverlejring til stede - mens den vanlige mellemsålesenhed stadig er udstyret med nedenunder. En soklignende ankelkrave skal så sørge for en god pasform. Her ses den opdaterede model i en trio tonalfarvebaner, hver indbydende matchende snørebånd og en hvid mellemsål nedenunder.

Mens mange af skoene allerede er begyndt at lække, tager vi i dag et første kig på den OFF-WHITE nike air presto mid utility ulv grå. Skoen ser ud til at have en maskebygning klædt i sort med orange etiketter, der ligger tæt på tåområdet, mens du sidder på toppen af ​​en OFF-WHITE farvet eneste enhed.

Nike air presto flyknit ultra sort erstatter den sædvanlige neoprenkonstruktion med en All-Flyknit-konstruktion, der sandsynligvis leverer ensartet ydeevne - let åndbarhed med måske en højere stabilitet - men påfaldende forskellige nye udseende; så meget mere, takket være en frisk hightop krave. Signaturen til en tilpasning bliver endnu mere dyb takket være brugen af ​​Flyknit i overdelen, som leverer stretch i kraven, ventilation i tå og tunge og understøtter hælen og under tåhætten. Buret er re-konstrueret til at passe til Flyknit-øvre, mens ultra-værktøj med gummi i højkontakt slidområder giver forbedret komfort og holdbarhed.

Nike air presto essential mænd hvid er vendt tilbage for at kommentere din opmærksomhed med sin nyeste farvevej. Dens mikro mesh konstruktion og neopren sok liner forbliver intakte, mens de hviler på toppen af ​​silhuetens traditionelle mellemsål, der droner hvid farve. Letvægts og åndbar, du finder en Metallic Silver-finish på sin blonderbur samt dens tåhætte. Runde snørebånd matcher farvningen af ​​dets øvre, mens hælflapper og branding findes på tungen og toeboxen afslutter designet.

http://www.nyekollektion.com/

nach oben springen