headerimg
#1

familieleden zijn ook verwerkt in het

in News & Ankündigungen 06.01.2017 07:23
von xiaotinger • 11 Beiträge | 29 Punkte

De uiteindelijke Doernbecher Freestyle retro van het jaar op de tap voor dit weekend: The Lance x Nike Dunk Low Doernbecher brengt Nike Air Max 90 Womens morgen, 31 augustus.

De klassieke Dunk is ontworpen door Lance Dillon Adidas ZX 700 Womens als onderdeel van het Doernbecher Freestyle-programma 2007. Op het Nike Air Max Tavas Womens moment, was Lance chemotheraphy voor leukemie ondergaan en hij van de gelegenheid Nike Air Max Classic BW Femme gebruik om een ??schoen te ontwerpen als een uitlaatklep voor zijn mentaliteit. Vandaar dat de black-and-olive leren bovenwerk fungeert als een doek voor Lance laser-graveren motiverende woorden als "vechten", "Warrior," en "POWER".

namen lansen's familieleden zijn ook verwerkt in het ontwerp van de schoen, samen met het aantal dagen dat Lance had chemo ondergaan. (Hij woont momenteel een gelukkig en gezond leven, door de manier.)

De opbrengst van de verkoop van de schoen zal profiteren Doernbecher Children's Hospital in Portland. De schoen, detailhandel voor $ 85, zal beschikbaar zijn op Nikestore.com op 8a EDT, evenals in Nike Air Max 90 Femme de volgende brick-and-mortar winkels: NikeTown New York, Nike Georgetown, Nike Roshe Run Womens Nike Chicago, Nike Roosevelt Field, Nike Portland, Nike San Francisco, Nike Air Max Zero Womens Nike Dallas, NikeTown Los Angeles, Nike Lenox en Nike Las Vegas.

Ongetwijfeld Nike Air Max 1 Mens een van de beste lowtop Lebrons tot op heden, de Nike LeBron X Low Tarp Green / Neo Turquoise-Poison Green is nu het vrijgeven van in Azi?.

Begonnen neutraal, met een grijze Hyperfuse bovenste, de schoen bocht scherp in de richting van opvallende beleefdheid van een multi-gekleurde print op de tong-tag, innerlijke-voering en tussenzool, die perfect combineert groen, roze en blauw, het opnemen van een nogal out-er graphics.

nach oben springen


Besucher
1 Mitglied und 78 Gäste sind Online:
sportmaster2014

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: d1365175
Besucherzähler
Heute waren 249 Gäste und 3 Mitglieder online.

Forum Statistiken
Das Forum hat 106662 Themen und 117191 Beiträge.

Heute waren 3 Mitglieder Online:
sportmaster2014, sportslive, tgrdfdffds